Rea!

GAN Garden Layers Big Mattress – Diagonal Almond/Red Diagonal Almond/Red | Möbler Dynor & kuddar

SEK1924.64 SEK826.34

Garden Layers Big Mattress – Diagonal Almond/Red är en madrass för utomhusbruk formgiven av Patricia Urquiola för GAN. Den exklusiva, handvävda madrassen b…

Artikelnr: A3389.LN8740 Kategori: Taggar: , , ,

Beskrivning

Garden Layers Big Mattress – Diagonal Almond/Red är en madrass för utomhusbruk formgiven av Patricia Urquiola för GAN. Den exklusiva, handvävda madrassen bidrar till att skapa en härlig atmosfär på din uteplats. Garden Layers Big Mattress – Diagonal Almond/Red är tillverkad för hand och är klädd med en textil bestående av 100 % polypropen som gör den motståndskraftig mot tuffare väderförhållanden. Dess inre består av snabbtorkade skum av gummi som är praktiskt på så sätt att det både är bekvämt och torkar snabbt efter regn. Detta är den stora varianten, men en likadan madrass finns även i ett mindre utförande. Garden Layers Big Mattress – Diagonal Almond/Red är en del ur serien Garden Layers från de spanska textilexperterna GAN. Den exklusiva serien kännetecknas av bohemisk lyx och ett formspråk som för tankarna till Orienten. Kombinera gärna flera produkter ur serien för att skapa en avslappnad loungemiljö på din uteplats. Samtliga produkter i serien finner du hos oss på Nordiska Galleriet. Grundegenskaper   Bredd 140 cm Längd 160 cm Höjd 11 cm Material Polypropen, Skum Färg Diagonal Almond/Red Artikelnummer Filer Länk till produktdatablad »

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “GAN Garden Layers Big Mattress – Diagonal Almond/Red Diagonal Almond/Red | Möbler Dynor & kuddar”

  • 100% Säker Shopping
  • Fraktfritt vid Beställning över SEK 630
  • Säker Shopping SSL Kryptering
  • 20-30 Dagars Returgaranti
  • Betalningsalternativ: